Hyss.








Det fanns en låda med juveler. Min farfars fru har mycket fina juveler. Jag och min syster spolade ner dom i toaletten. Min farbror gjorde lumpen och hans rum var fullt av tubbsockor och hårgelé. Jag tog fram en låda som jag la ner hans tubsockor i. Sen tömde jag alla hans hårgelétuber över strumporna tills dom var täckta och ställde in under hans säng. Vet inte varför. Jag tappade min kompis Janis marsvin i golvet en gång. Den dog. Jag och mina kompisar hittade ett foto i ett soprum på en pojke som var helt blodig på en gräsmatta. Han låg som om han var död. Vi gick till fröken men hon sa att det säkert bara var på skoj och ringde inte polisen. Det var på riktigt. Det var ett vidrigt kort. Det måste ha varit på riktigt.

Mamma tränade på ett gym nere i Norrtull. Jag brukade följa med dit. Där fanns det solarium och det var många som solade. Inne där fanns också en stor hylla med olika burkar och krämer.  Jag snodde smycken från kvinnor som låg och solade och gömde grejerna i krämburkarna och ställde tillbaka dom på hyllan. En gång åkte jag dit. Jag fick stå framför säkert en femton kvinnor och gräva fram deras smycken och klockor ur olika burkar helt kletiga och be om ursäkt.  Mamma slutade träna där.

 Vi klättrade på alla gårdar genom hela Birka och Vasastan. Vi hittade en Hästens madrass som stod på en gård. Vi klättrade över fem gårdar hem till oss och hämtade tändvätska och tändstickor. Sen klättrade vi tillbaka och tände eld på den. Vi var tre små flickor som stod och tittade på elden. Vi sket i om någon skulle komma på oss. Det brann som fan.

Jag bröt tändstickor i låsen innan prov medans Bogdan satte på sprinklers. Vilket team vi var.
Blötte papperservetter och kastade upp i taket i Adolf Fredriks korridorer.  Satt i förhör hos Rektor för en trashad kateder. Det var jag såklart....



Varje gång.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0